Området

HVAD SKAL VI LAVE...?


En god ferie er for mange en blanding af afslapning, hyggeligt samvær og udflugter. Og hos Sdr. Felding Camping har du mulighed for det hele. Vi har her samlet et par forslag til udflugter i vores skønne område.

LAKSEFISKERI


På Sdr. Felding Camping bor du op og ned ad smukke og heftige Skjern Å. Lytter du godt efter, vil du bemærke, at laksen er der - for man kan høre den springer. 

Vil du fiske, så anbefaler vi dig at du læser mere om laksefiskeriet. For at bevare bestanden af den eftertragtede Skjern Å laks er der nemlig særlige regler man skal overholde for at fiske. 


LÆS MERE OM LAKSEFISKERI

SHOPPING


Vil du gerne shoppe, så er Skjern og Herning de lette valg. Her er både en hyggelig gågade butikker og shopping centre. 


DET PERFEKTE STED TIL DIN NÆSTE KANOFERIE

Sdr. Felding Camping ligger "på vejen" når du sejler i kano på Skjern Å - lige midtvejs mellem Rørbæk Sø og Ringkøbing Fjord. Slå teltet op og nyd åens rislen. Er du ikke til den helt lange kanotur, så kan du nøjes med at sejle i kano fra Skarrild til Sdr. Felding. En smuk tur på blot et par timer.

FORLYSTELSER


Trænger I til gode grin, kildren i maven og gang i den, så er Billund kun en halv times kørsel væk. Her finder du både LEGOLAND, LEGOHOUSE og LALANDIA. Og lidt længere væk finder du Givskud Zoo.  


VORES PLACERING

FOR VANDHUNDE


20 minutters kørsel, så kan du hoppe i badesøen i Arnborg

30 minutters kørsel, så kan du bade i Fuglsang Sø i Herning

45 minutters køretur, så kan du hoppe i Vesterhavet


...og så bliver du måske fristet af bare at hoppe i Skjern Å. Men det skal du have respekt for. Strømmen er stærk!